Stijldansen beginners

Samen weer iets leuks doen....DANSEN

Ook zo vreselijk toe aan een beetje ontspanning, gezelligheid en plezier? Samen (leren) dansen is de ideale manier om dit te ervaren en daarnaast ook nog nieuwe sociale contacten op te doen. Door onze methode van lesgeven kan iedereen bij ons leren dansen. Je hoeft je niet druk te maken over talent of maatgevoel. Weg met de twijfel en onzekerheid, wij begeleiden je van A tot Z.


Basispakket Beginners:
  • 13 danslessen van 70 minuten (incl pauze van 10 min.)
  • 1x Danscafé / Vrijdansen
  • 100% dansgarantie
  • Contributie € 140,- per pers. ineens of 4 termijnen van € 35,- per pers. per maand*

Geen zorgen om talent of maatgevoel, persoonlijke begeleiding van A tot Z, 280m2 dansvloer, gezellige horeca-/barruimte, nieuw lucht- en ventilatiesysteem, moderne muziek, gewoon in vrijetijds-kleding, gediplomeerde leraren en assistenten.


PROEFLES/MINI WORKSHOP
Lijkt (leren) dansen je wel leuk, maar wil je eerst een keer proberen? Dat kan! Meld je dan nu aan voor een Proefles/ Mini workshop voor starters op zaterdag 19 februari om 20.00 uur. Reserveer nu! Kosten voor de proefles bedragen € 10,- per persoon. Bij inschrijving voor een cursus wordt dit bedrag in mindering gebracht van uw contributie!!

Danslessen (cursus)

Onze danslessen staan in het teken van leren, gezelligheid en plezier. Onze gediplomeerde leraren zijn dan ook in staat om u wekelijks een leerzame maar bovenal gezellige danservaring te bezorgen waar u van zult genieten.

Privélessen

In deze lessen kunnen wij u voorzien van extra persoonlijke aandacht. Iedereen is anders en wij kunnen op deze manier nog meer maatwerk leveren. In deze lessen kunnen we voor een groot gedeelte al uw dansvragen beantwoorden, of dieper ingaan op houding en techniek. (club-tarief € 45,- per 45 minuten, geen wedstrijdtraining)

Service-uur

Mocht u lessen hebben gemist dan kunt u gebruik maken van onze service uren, zodat u niets hoeft te missen. Natuurlijk zijn wij erbij om u te begeleiden en hetgeen u gemist heeft aan u te leren. Kosten service-uur € 7,50 per persoon.

Danscafés/Praktijkavonden

Deze avonden zijn er speciaal voor om dat wat u heeft geleerd op les in de praktijk te brengen in een andere setting dan de les. Gewoon heerlijk met z’n tweeën of met vrienden aan één tafel onder het genot van een drankje. Een heerlijk (dans)avondje uit! (Entree € 6,- per persoon)

 100% dansgarantie

Wij staan garant voor onze kwaliteit. Via ons lessysteem kan eenieder leren dansen en/of een cursus met goed gevolg afsluiten. Mocht dit niet het geval zijn dan mag u dezelfde cursus op onze kosten overdoen.

*Betaling ineens of in termijnen

Bij inschrijving verbindt u zich tot betaling van het volledige lesgeld! Wij bieden u de mogelijkheid om ineens of in termijnen te betalen. Wij rekenen voor termijnbetalingen geen extra kosten of rente!


Proeflessen zijn altijd mogelijk…

Mocht u hieraan mee willen doen dan kunt u hiervoor geheel vrijblijvend reserveren via de mail.

 

Klik hier om in te schrijven....