Stijldansen Gevorderd

Samen weer iets leuks doen...DANSEN

In deze onzekere tijden vraagt u zich natuurlijk af, is dansles nu wel zo veilig i.v.m. de corona besmetting? Wij kunnen u bij deze gerust stellen, ja u kunt rustig samen met uw partner op dansles. Hoe leuk is het om samen weer iets leuks te gaan doen met vrienden en/of kennissen op gepaste afstand. Uw veiligheid is onze prioriteit! Onze aanpak: Triage bij binnenkomst, desinfectiemiddelen, continu ventilatie van de danszaal 280m2, eigen tafel per paar, dansen alleen met eigen partner, maximum aantal paren per groep.


Basispakket Gevorderden:
 • 15 danslessen van 70 minuten (incl pauze van 10 min.)
 • 1x Danscafé / Vrijdansen
 • Presentje op de 1e les
 • 100% dansgarantie
 • Contributie € 140,- per pers. ineens of 4 termijnen van 35,- per pers. per maand*)
Bundelactie voor Gevorderden:
 • 15 danslessen van 70 minuten (incl pauze van 10 min.)
 • 1 privéles van 45 minuten (per paar)
 • 2x gratis service uur
 • 2x Danscafé / Vrijdansen
 • Presentje op de 1e les
 • 100% dansgarantie
 • Contributie € 167,50 per pers. ineens of 4 termijnen van 42,- per pers. per maand*)

Geen zorgen om talent of maatgevoel, persoonlijke begeleiding van A tot Z, 280m2 dansvloer, gezellige horeca-/barruimte, moderne muziek, gewoon in vrijetijds-kleding, gediplomeerde leraren en assistenten. Ook instromen is bij ons geen enkel probleem. Bel ons om te informeren naar de mogelijkheden; 0522-240132


Eerstvolgende cursus start in Februari. Lesrooster: klik hier!

(ivm corona hanteren wij een maximum aantal van 15 paren per groep!)


Danslessen (cursus)

Onze danslessen staan in het teken van leren, gezelligheid en plezier. Onze gediplomeerde leraren zijn dan ook in staat om u wekelijks een leerzame maar bovenal gezellige danservaring te bezorgen waar u van zult genieten.

Privélessen

In deze lessen kunnen wij u voorzien van extra persoonlijke aandacht. Iedereen is anders en wij kunnen op deze manier nog meer maatwerk leveren. In deze lessen kunnen we voor een groot gedeelte al uw dansvragen beantwoorden, of dieper ingaan op houding en techniek. (club-tarief € 45,- per 45 minuten, geen wedstrijdtraining)

Service-uur

Mocht u lessen hebben gemist dan kunt u gebruik maken van onze service uren, zodat u niets hoeft te missen. Natuurlijk zijn wij erbij om u te begeleiden en hetgeen u gemist heeft aan u te leren. Kosten service-uur € 7,50 per persoon.

Danscafés/Praktijkavonden

Deze avonden zijn er speciaal voor om dat wat u heeft geleerd op les in de praktijk te brengen in een andere setting dan de les. Gewoon heerlijk met z’n tweeën of met vrienden aan één tafel onder het genot van een drankje. Een heerlijk (dans)avondje uit! (Entree € 5,- per persoon)

 100% dansgarantie

Wij staan garant voor onze kwaliteit. Via ons lessysteem kan eenieder leren dansen en/of een cursus met goed gevolg afsluiten. Mocht dit niet het geval zijn dan mag u dezelfde cursus op onze kosten overdoen.

*Betaling ineens of in termijnen

Bij inschrijving verbindt u zich tot betaling van het volledige lesgeld! Wij bieden u de mogelijkheid om ineens of in termijnen te betalen. Wij rekenen voor termijnbetalingen geen extra kosten of rente!


Proeflessen zijn altijd mogelijk…

Mocht u hieraan mee willen doen dan kunt u hiervoor geheel vrijblijvend reserveren via de mail. Al onze (proef)lessen worden gegeven met in achtneming van de RIVM opgestelde maatregelen.

 

Klik hier om in te schrijven....