over ons

Actie

Basiscursus + Openingsdans

Combi-Aanbieding!

Dansen is mijn passie

Lesgeven mijn vak

Mijn naam is Henk Peter Vos, geboren en getogen in het mooie Drenthe. Op 12 jarige leeftijd door mijn ouders naar dansles gestuurd met veel tegenzin, maar dat veranderde snel en ik werd bezeten door het dansvirus. Na een langdurige wedstrijdcarrière met vele Nederlandse titels ben ik het vak ingerold. Ik heb van mijn hobby mijn beroep mogen maken, en wat is er nu mooier dan dagelijks met je passie bezig te zijn.

In 2016 heb ik de dansschool van de Fam. van de Stroet over genomen. Ik heb dit bedrijf met heel veel trots doorgezet onder dezelfde naam. Gedurende deze 2 jaar is er keihard gewerkt aan een nieuw concept en is het interieur volledig gerenoveerd, vernieuwd en geüpdate aan deze tijd. De laatste grote investering was onlangs, een zeer uitgebreid airco systeem met warmtepomp waardoor het klimaat ten allen tijde zeer aangenaam is.

Het resultaat is dat Meppel er weer een moderne, eigentijdse en duurzame feest- en danslocatie bij heeft in hartje centrum,  waar iedereen elkaar kan ontmoeten voor/op een feest- of zakelijke bijeenkomst en je kunt er ook nog leren dansen.

Ik nodig je graag uit voor een persoonlijke kennismaking.

Met vriendelijke groet, Henk Peter Vos