over ons

Actie

Reserveer nu voor september...

BEGINNERS AANBIEDING!

Dansen is mijn passie....

Mijn naam is Henk Peter Vos, geboren en getogen in het mooie Drenthe. Op 12-jarige leeftijd door mijn ouders naar dansles gestuurd met veel tegenzin, maar dat veranderde snel en ik werd bezeten door het dansvirus. Na een langdurige wedstrijdcarrière met vele Nederlandse titels ben ik het vak ingerold. Ik heb van mijn hobby mijn beroep mogen maken, en wat is er nu mooier dan dagelijks met je passie bezig te zijn.

In 2016 heb ik de dansschool van de Fam. van de Stroet over genomen. Ik heb dit bedrijf 2 jaar lang met heel veel trots voortgezet onder dezelfde naam. In die 2 jaar is er keihard gewerkt aan een nieuw concept, het interieur is volledig gerenoveerd, vernieuwd en ge-update naar deze tijd.

Het resultaat: The Ballroom Meppel, een modern, eigentijds en duurzame feest- en danslocatie in hartje centrum waar iedereen elkaar kan ontmoeten voor een feest- of zakelijke bijeenkomst en je kunt er ook nog met heel veel plezier leren dansen.

U bent altijd welkom voor een kennismaking, bezichtiging, proefles, of gewoon op één van onze openbare Danscafé’s een dansje te komen maken.

Met vriendelijke groet, Henk Peter Vos & Team