Actie

Reserveer nu voor september: 14 lessen voor slechts € 100,-

BEGINNERS AANBIEDING!

Meedoen is toch veel leuker....

DANCING WITH THE STARS zal weer vele ogen gaan openen, hoe leuk en gezellig dansen is en daarnaast ook nog een uitstekende manier om aan uw conditie te werken! Van jong tot oud, van streetdancer tot wedstrijddanser en van beginner tot vergevorderd, wij hebben voor iedereen een oplossing op maat. Probeer het nu en ervaar het plezier!

Wij leren u op een gemoedelijke manier de traditionele dansen als quickstep, cha cha, salsa en de wals in een modern jasje. Maar wij beginnen met de Fox-Step waarmee wij iedereen kunnen leren dansen! (zie bovenste filmpje)

Van het stoffige imago hebben wij al jaren geleden afscheid genomen. 80% van onze nieuwe aanmeldingen kiest voor een vervolg na de eerste cursus van 14 lessen en het leuke is dat de meeste mannen dit beslissen! Wij hoeven u niet te overtuigen dat doen de dansen en onze manier van lesgeven zelf wel. Dus probeer het nu eens één cursus en u zult zien dat de uitspraak: “dit hadden we jaren eerder moeten doen” ook bij u van toepassing zal zijn. Om u niet gelijk te overbelasten zijn onze lessen 60 minuten inclusief een kleine pauze. Probeer het nu en ervaar het plezier! Onze beginners-lessen zijn op woensdag en zondag dit seizoen.

 

Klik hier voor een overzicht van onze lessen.

U kunt bij ons altijd een proefles volgen. Proefles aanvragen? (klik hier)