Reserveren

Ook voor niet leden.

Reserveer hier uw Danscafé / Kerstgala / Proefles

Weer een gezellig avondje uit...

Na een jaar van “social distancing”, onzekerheid en stress is iedereen weer toe aan een beetje ontspanning en gezelligheid. Samen gezellig een avondje (leren) dansen is de ideale manier om dit te weer ervaren en daarnaast ook nog nieuwe sociale contacten op te doen. Wij hebben groepen voor starters en gevorderden. Je hoeft je bij ons niet druk te maken over talent of maatgevoel, wij begeleiden je van A tot Z.

Heb je vroeger gedanst en wil je instappen op een hoger niveau, dan is dit bij ons zeker mogelijk. Samen gaan we op zoek naar de juiste groep. Bel of mail ons gerust voor meer informatie. Onze kracht is gezelligheid.


Dansles beginners (klik hier)

Wij leren u op een gemoedelijke manier de traditionele dansen als quickstep, cha cha, salsa en de wals in een modern jasje. Van het stoffige imago hebben wij al jaren geleden afscheid genomen. 80% van onze nieuwe aanmeldingen kiest voor een vervolg na de eerste cursus van 14 lessen en het leuke is dat de meeste mannen dit beslissen! Wij hoeven u niet te overtuigen dat doen de dansen en onze manier van lesgeven zelf wel.

Dus probeer het nu eens één cursus en u zult zien dat de uitspraak: “dit hadden we jaren eerder moeten doen” ook bij u van toepassing zal zijn. Onze beginners-lessen zijn 60 minuten inclusief een kleine pauze. Probeer het nu en ervaar het plezier!

Dansles gevorderden (klik hier)

Heeft u in het recente verleden gedanst, dan is het mogelijk om bij ons in te stromen in een gevorderde cursus vanaf 2e jaars. Wij dienen dan wel vooraf een duidelijk beeld te hebben van uw niveau om u zodoende een goed advies te kunnen geven in welke groep u het beste past.

Klik hier om in te schrijven....