Disclaimer

Reserveren

Ook voor niet leden.

Reserveer hier uw Danscafé / Kerstgala / Proefles

Disclaimer

 

Wij bedanken u voor een bezoek aan onze website. Deze website is eigendom van The Ballroom Meppel, ingeschreven onder KvK nummer 04068586.

The Ballroom gaat uiterst zorgvuldig te werk om ervoor te zorgen dat de inhoud van haar website correct is en correct wordt weergegeven. Niettemin geeft The Ballroom geen garantie met betrekking tot volledigheid, juistheid of nauwkeurigheid van de inhoud van deze website en eventuele inhoud van links.

De website bevat mogelijk hyperlinks naar andere sites. The Ballroom is niet verantwoordelijk voor en kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor de inhoud en regelgeving van deze sites.

The Ballroom is niet aansprakelijk voor schade hoe dan ook ontstaan welke voortvloeit uit het verkrijgen of niet verkrijgen van toegang tot deze website, met inbegrip van, maar niet beperkt tot virussen die van invloed zijn op uw computerapparatuur, netwerk, software of data.

De grafische voorstellingen (waaronder de foto’s) op deze site mogen niet zonder schriftelijke toestemming van The Ballroom worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt. Desgewenst kunt u toestemming vragen via onderstaande contactgegevens:

The Ballroom

Kleine Oever 16

7941 BK Meppel

T 06-53361650

M info@theballroom.nl

 

Constateert u onverhoopt onvolledigheden en/of fouten, dan stellen wij het op prijs dat u deze aan ons meldt via het contact formulier.

 

Klik hier om in te schrijven....